L'Ajuntament de Blanes reforçarà la informació ciutadana sobre la recollida selectiva d'escombraries amb un Punt Informatiu que s'instal·larà aquest dissabte al passeig de Mar, a l'alçada del carrer ample, després que els canvis de dies en la recollida hagin provocat algunes confusions. El Punt Informatiu funcionarà des de les deu del matí fins a dos quarts de dues, coincidint amb el mercat de les verdures.

Des del passat 1 de gener es va posar en marxa un canvi del servei de recollida selectiva d'escombraries al centre urbà i al barri de Mas Enlaire, que és on funciona la recollida porta a porta i es van fer canvis en el calendari.

Els ciutadans que s'acostin al punt d'informació, obtindran els calendaris del servei i se'ls facilitaran els cubells d'orgànica a qui encara no el tinguin. A banda d'informar els ciutadans de Blanes, l'objectiu també és donar la màxima difusió als veïns que tenen una segona residència, ja que molts d'ells encara no disposen del cubell de recollida, ni tenen la informació sobre el servei.