L'Ajuntament de Cassà de la Selva haurà d'elaborar un projecte museogràfic perquè pugui rebre la subvenció dels fons europeus Feder destinats a la rehabilitació i restauració de Can Trinxeria. El Govern de la Generalitat va informar d'aquest fet, recentment, l'alcalde del municipi, Enric Bagué.

El pressupost d'aquest projecte cultural supera els 800.000 euros, per al qual aquest Ajuntament del Gironès pot percebre un ajut europeu de 271.000 euros; encara que també té la possibilitat de renunciar a 230.000, recuperables a través d'una nova proposta d'ajuts europeus que es poden demanar al llarg d'aquest primer trimestre de l'any -segons informava Cassà Informació-.

Enric Bagué va informar de la necessitat de realitzar el projecte museogràfic en la darrera sessió plenària de l'Ajuntament de Cassà de la Selva. Durant la seva intervenció en el ple municipal, l'alcalde va explicar que abans de prendre una decisió sobre la seva elaboració el consistori ho estudiarà amb profunditat i es consensuarà amb la resta de grups municipals.

L'Ajuntament va obrir Can Trinxeria el mes passat, el 7 de gener, en una jornada de portes obertes que es va avançar un mes a la finalització de les obres, que està prevista per d'aquí a pocs dies -segons informa la mateixa emissora de ràdio-.