L'Ajuntament de Vidreres ha presentat al·legacions al traçat de la futura A-2, en concret al tram que transcorrerà entre Sils fins a Maçanet de la Selva. Un tram on ja es van iniciar les obres però l'any 2008 es van aturar i des des llavors, la zona està empantanegada i no s'hi ha fet cap més moviment de terra. Passat el temps, aquest passat mes de desembre el Ministeri de Foment va informar que el projecte del traçat havia de patir algunes modificacions per evitar futures incompatibilitats amb l'actuació que ha de fer la Generalitat al voltant de l'enllaç de Vidreres i de la carretera C-35.

Ara, amb el projecte a mans d'ajuntaments i possibles afectats, el de Vidreres reclama que el pas soterrat que es preveia per a vianants per anar des del municipi fins a Sils es mantingui com és ara, elevat. L'alcalde de Vidreres, Jordi Camps (CiU), explica que si es manté el que preveu el projecte això suposaria que "els veïns hagin de fer més de mig quilòmetre més per anar d'un poble a un altre". I també, relata, això permetrà que les rieres que passen per la zona propera a Can Butiñà pu?guin seguir abocant cap als Estanys de Sils, en mantenir-se el pas elevat.

Terra sobrant per Vidreres

L'altra al·legació que l'Ajuntament fa al nou projecte del Ministeri de Foment recau més en una petició, que és que les terres sobrants de les obres del desdoblament de la N-II al seu pas per Vidreres es quedin al muncipi. I és que segons el batlle de Vidreres, aquesta terra els servirà per poder anivellar un terreny al costat del pavelló esportiu.

A més, com relata Jordi Camps, també suggereixen a l'Estat que la resta de sorra que els quedi la dipositin en un terreny municipal proper a les obres perquè llavors es podrà emplear per arreglar alguns camins del municipi. Aquestes al·legacions al nou projecte de l'A-2 entre Sils i Maçanet es van aprovar en l'últim ple de la corporació municipal.