Agents de la Policia Municipal de Ripoll van detenir el jove Cristobal PB de 31 anys d'edat i veí de Ripoll per causa dels desordres i danys que provocava. Fonts de la Policia han explicat que a les sis de la tarda de dissabte passat van ser alertats per nombroses trucades de veïns del carrer Bisbe Morgades. La causa era un jove que es treia la samarreta i que cridava i donava cops als vehicles estacionats. Amb un dels cops va trencar el vidre de la porta d'una escala d'un immoble de veïns.

Quan els agents van arribar al lloc dels desordre la Policia va constatar que el noi estava en un estat d'excitació fora del normal per causa, sobretot, dels efectes de l'alcohol. "Tenia les pupil·les dilatades", van precisar fons policials. Això no obstant, Cristobal PB , no va oferir resistència a la detenció.

Després de la retenció, la Policia va constatar que el causant del desordre havia tingut una disputa amb una altra persona, cosa que havia contribuït a excitar-lo. "Estava molt nerviós", han matisat fonts policials. Els agents, també, han donat constància del fet que en el procés de detenció i d'indagació dels motius de l'excitació de l'home van trobar una navalla al terra.

En el moment de la detenció les voreres del carrer Bisbe Morgades estaven plenes de vianants que anaven al centre comercial i la calçada era transitada per nombrosos vehicles, ja que es tracta d'un des principals trajectes per creuar Ripoll. Tant els vianants com els conductors es van alarmar per causa dels crits i dels cops que proferia el jove.

Després de passar tot el cap de setmana retingut, el jove ahir al matí va passar a disposició judicial. L'acusen de causar desordre públic i de provocar danys a béns aliens.