23 de febrer de 2012
23.02.2012
40 Años
40 Años
A partir del maig

Ryanair posarà en marxa sis vols setmanals entre Girona i Colònia

La línia no estava entre les anunciades en l'acord amb la Generalitat i serà la número 60 de la companyia a l'estiu

23.02.2012 | 08:42

EL FUTUR DE L'AEROPORTA les cinc ciutats alemanyes que tenen actualment connexió aèria amb Girona -totes amb Ryanair, és clar-, s'hi sumarà Düsseldorf a partir de finals de març tal com estava previst, i Colònia a partir del 15 de maig, segons va anunciar ahir la companyia aèria irlandesa. Alemanya estarà només per darrere de Gran Bretanya i Itàlia -8 i 12 respectivament- en nombre de rutes des de Girona.

Torna Ryanair a obrir una mica la mà. Tot i que al gener -una vegada llimades les aspereses amb el Govern català- va anunciar que a partir de finals de març hi hauria 59 rutes des de Girona, ahir va anunciar un nou vol: a partir de meitat de maig, Girona i Colònia quedaran connectades amb sis vols setmanals. Aquest vol no estava inclòs entre els que la companyia irlandesa havia anunciat al gener, i es converteix per tant en el número 60. I Alemanya es converteix en el tercer país amb més rutes de Ryanair des de Girona, ja que un cop es pugui viatjar a Colònia, seran set les ciutats d'aquell país amb connexió directe amb l'aeroport gironí (Gran Bretanya té vuit aeroports connectats amb Girona, i Itàlia en té dotze). A més de Colònia a partir del maig, es podrà viatjar des de finals de març a Düsseldorf, i actualment ja hi ha rutes operant amb Bremen, Frankfurt, Karlsruhe, Magdeburg i Munic.

La companyia aèria irlandesa Ryanair va anunciar ahir que el pròxim 15 de maig obrirà una nova ruta entre la ciutat alemanya de Colònia i l'aeroport Girona-Costa Brava, que comptarà amb sis freqüències setmanals. El responsable de vendes i mercadotècnia a Espanya de l'aerolínia, Luis Fernández-Mellado, va indicar que aquesta connexió se suma "a les dinou ja anunciades al gener i que permetran que, a l'estiu del 2012, operin des de Girona seixanta rutes de Ryanair". "Alemanya és el motor econòmic d'Europa i la bona marxa de la seva economia farà que l'estiu que ve més turistes ale?manys puguin permetre's anar-se'n de vacances buscant el sol i la platja", va ressaltar Fernández-Mellado.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook