El Grup de CiU a Tossa de Mar va fer públic ahir que ha denunciat davant dels Serveis Territorials de Costes del Ministeri de Medi Ambient a Girona i al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, la tala de 20 moreres del passeig del Mar de Tossa, que ha realitzat l'equip de Govern. Segons asseguren en un comunicat, també han sol·licitat al mateix govern municipal que els ho clarifiqui, ja que CIU "no ha tingut coneixement, ni justificació, que s'hagi sol·licitat aquesta tala, ni existeixi acord per fer-ho". I també s'ha demanat l'expedient per fer-ho.

Des de l'equip de Govern van assegurar que la tala s'ha produït perquè aquesta vintena d'arbres estaven afectats per una malaltia que els estava destruint. Així, segons fonts municipal, un informe tècnic de Medi Ambient instava l'Ajuntament a talar aquests arbres i el govern es va reunir amb els veïns de la zona per comunicar la notícia. Entre les diferents parts, van arribar a l'acord de fer la tala i els veïns es van comprometre a pagar l'actuació, segons fonts municipals.

Finalment, des del govern es va deixar clar que si s'han talat una vintena d'arbres se'n tornarà a plantar la mateixa quantitat sigui allà o en un altre punt de la localitat.