Un home ha començat a llançar objectes des de la finestra del pis on viu al carrer Dolors aquest matí i ha increpat els vianants que passaven per allà. Entre els objectes que ha tirat, hi havia sabates i un paquet de folis, i la policia ha decidit acordonar la zona i tallar el pas per evitar que algú pogués prendre mal. Els Bombers s'han desplaçat fins al lloc i un cop han pogut accedir al pis i l'han tranquil·litzat, l'home ha estat traslladat a l'Hospital de Sant Jaume perquè li fessin un reconeixement, ja que podria tractar-se d'un trastorn mental.

Els fets han passat cap a les dotze d'aquest migdia. Els vianants que passaven pel carrer Dolors s'han trobat amb un home que llançava objectes per la finestra en plena crisi nerviosa i que els increpava. Després d'avisar a la policia, s'ha decidit acordonar el carrer per evitar danys personals fins que s'ha aconseguit accedir al pis i calmar-lo.

L'home és el mateix que fa tres setmanes va robar una ambulància a la ciutat mentre els sanitaris atenien una urgència a un pis de matinada. Amb l'ajuda del localitzador de GPS es va poder localitzar el vehicle. Es tracta de Mamadou Lamarana D., de 36 anys i originari de la República de Guinea., un conegut de la policia ja que acumula varis antecedents policials, alguns per robatori.