La vídua d'Antonio Tirado, Adela Jiménez, va declarar ahir al matí al Jutjat de Segona Instància d'Olot que el seu marit no tenia cap intenció d'agredir el seu fill ni a ella. També va presentar proves que acreditaven que el menor és fill seu i d'Antoni Tirado. En la declaració va fer constar que el seu marit s'havia pres moltes pastilles tranquil·litzants i va explicar que en el moment de veure els Mossos d'Esquadra Tirado es va posar molt més nerviós que abans.

Va indicar que quan en sortir del menjador sabia que el seu fill estava darrere del seu marit i que no estava en perill. A partir d'aquest moment, la dona va perdre el control visual dels fets perquè només podia "veure ombres". Uns deu minuts després de sortir de l'habitació va escoltar el tret.

En la seva declaració Adela Jiménez va respondre a preguntes del fiscal basades en fotografies de la situació dels mobles i del cos del seu marit pocs moments després de tenir lloc el sinistre. Respecte a l'escena va declarar que el seu home era dretà i que en canvi en el darrer moment que el va veure en vida sostenia el matxet amb la mà esquerra, una circumstància que també apareix reflexada d'aquesta manera en l'atestat policial elaborat.