Els Mossos d'Esquadra han detingut a dos veïns de Palafrugell acusats d'entrar a robar en almenys dues segones residències ubicades en la urbanització Mas Va matar del municipi gironí de Begur.

Segons informa la Policia Autonòmica, els agents van tenir coneixement el passat 10 de març que s'hi havia produït un robatori en un de aquestos domicilis, que els lladres havien accedit per una finestra del menjador i que el botí havia estat un televisor, un reproductor de vídeo, un equip de música i roba.

Aquest mateix dia, els Mossos d'Esquadra van saber d'un segon robatori en la mateixa urbanització, en aquest cas després de forçar el pany de la porta de la cuina.

El botí d'aquest segon delicte havia estat un ordinador portàtil i una càmera de fotos, amb que es va iniciar una investigació que va conduir a Joaquín CG i Pedro Antonio PG., de 19 i 22 anys i nacionalitats espanyola i peruana respectivament, els dos veïns de Palafrugell.

Els dos presumptes lladres van ser detinguts el passat 19 de març com a presumptes autors de dos robatoris en interior de domicili, encara que la policia no descarta que se'ls pugui imputar algun altre delicte del mateix tipus.