La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament d'Olot, Júlia Sala, va denunciar les agressions que pateix la seu del seu partit cada vegada que hi ha vagues o eleccions. Sala va enumerar pintades i llançaments d'ous i de pintura. Això no obstant, segons ella, l'agressió més important va tenir lloc pocs dies després de la celebració de la Festa de Sant Antoni Abad, que a Olot es va fer a principis del mes de març.

Sala va explicar que uns desconeguts es van enfilar per la façana de l'immoble situat al Passeig d'en Blai, al costat del pas per a vianants de l'antic cinema Colon. Van aprofitar que la seu del PP està en un primer pis amb balconada. Un cop van haver pogut accedir al balcó, van trencar els tancaments de les portes i van entrar a l'interior.

"No van poder fer gaire mal perquè no hi ha gaire res", va precisar. Els desconeguts es van endur dues cadires de balca, de les quals unes setmanes després dels fets no se'n sap res, i en van tombar una altra. La taula la van deixar intacta. A l'exterior van desfer el cartell del partit i el van llençar a terra. Sala va recordar que l'assalt va coincidir amb la celebració d'una manifestació de caire independentista pel centre de la ciutat.