08 de abril de 2012
08.04.2012

800 persones fan "el primer bany de l'any" a Palamós

Els participants, després de banyar-se amb una sessió d'aeròbic, han recuperat les forces amb un brou calent

08.04.2012 | 17:56
800 persones fan "el primer bany de l'any" a Palamós

Unes 800 persones s'han remullat aquest diumenge a la platja gran de Palamós en la jornada de 'El primer bany de l'any'. Els participants s'han preparat per a la remullada amb una sessió d'aeròbic i posteriorment s'han llançat a l'aigua entre crits d'alegria i de sorpresa al notar l'aigua freda que es trobava a 14 graus. Aquest bany suposa el tret de sortida a la temporada de platja a Palamós. Els banyistes han pogut recuperar-se amb una tassa de brou calent que s'ha ofert a la mateixa platja de Palamós. Petits, grans, i persones de totes les procedències han participat en aquesta activitat lúdica que, enguany, arriba a la cinquena edició.

Aquesta activitat popular i festiva oberta a tot el públic ha estat organitzada per l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós mitjançant la qual, des de fa cinc anys, la població dóna el tret de sortida a la temporada de platja i a l'ús lúdic del seu espai litoral. Els assistents han pogut preparar-se per la remullada amb una sessió d'aeròbic que ha engrescat a molts dels ciutadans i turistes que, en aquells moments, prenien el sol al passeig i a la platja de Palamós. Posteriorment, tots els assistents s'han situat a uns metres de distància del mar a l'espera del tret de sortida. Mitjançant un compte endarrere, la organització ha iniciat 'El Primer Bany de l'any' d'aquest 2012.

Durant la remullada s'han pogut sentir molts crits d'alegria i sorpresa al trobar l'aigua a 14 graus de temperatura. Tot i que feia molt bona temperatura ambiental, un cop ha finalitzat el bany, els assistents han pogut recuperar les forces i escalfar-se amb un brau calent.

'El primer bany de l'any' és l'inici de la temporada de plajta a Palamós i des del consistori es planteja aquesta activitat com una proposta que potencia la desestacionalització del turisme que, al mateix temps, potencia tot tipus d'activitats econòmiques, lúdiques o esportives.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit