Una persona ha quedat ferida greu i una altre lleu en un accident que s'ha produït aquest diumenge a la tarda, al voltant de les cinc, a l'autopista AP-7 al municipi de Fogars de la Selva (Selva). L'accident ha fet tallar dos carrils de l'autopista en sentit sud, cap a Barcelona, i ha causat quatre quilòmetres de retenció. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit el vehicle hauria sortit de la via per causes que es desconeixen.

Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter per evacuar els ferits. L'aterratge de l'aparell ha provocat retencions compactes de fins a vuit quilòmetres aproximadament. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), a tres quarts de set del vespre l'autopista encara acumula cues i circulació molt lenta en aquest punt.

Fins a vuit quilòmetres de retencions

A l'AP-7 al seu pas a Fogars de la Selva, en sentit sud, es concentren els principals problemes de circulació en les primeres hores d''operació tornada' amb retencions de 8 quilòmetres, segons informa el Servei Català de Trànsit.

A més de les retencions a Fogars de la Selva, a les comarques gironines també es produeixen 4,5 quilòmetres de cues a la C-31, a Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà) i 6 quilòmetres a la C-35, a Maçanet de la Selva, en direcció a l'AP-7. A la C-65, a l'entrada de Llagostera, hi ha cinc quilòmetres més de cues, poc després d'un quart de nou del vespre.