L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès està elaborant en col·laboració amb els agents turístics de la zona, la "Nova guia comarcal de recursos i serveis turístics del Gironès", ara també en versió online, que estarà disponible a partir de la setmana vinent per smartphones. La iniciativa, impulsada pel Consell del Gironès a través del Centre de Visitants, s'inclou dins d'una cartera, ja consolidada, de 30 serveis a diferents agents del món turístic de la comarca que l'ens ve prestant des de l'any 2003.

Es tracta d'unes taules taules tècniques de treball per a subsectors, amb els agents turístics de la comarca, que tenen per objectiu cohesionar uns programes de col·laboració amb "Gironès, Terra de Passeig". En aquests moments, sumen ja una important nombre d'empreses d'allotjament rural, hotels i activitats de turisme actiu, així com restaurants i productors que s'hi han adherit.

Tots aquests agents estan treballant, des de fa 3 mesos, en la Nova guia comarcal de recursos i serveis turístics de la comarca i en la guia en línia per a smartphones, que es podrà descarregar amb una aplicació gratuïta des dels mòbils, des de la mateixa web www.turismegirones.cat i des de la xarxa de punts digitals d'informació turística implantats al territori.

Fora de servei una setmana

Precisament, durant una setmana, aquests punts digitals es trobaran fora de servei per actualització de dades i millores en el seu programari.

Tant la nova guia turística de la comarca com l'aplicació per a telèfons i internet estan en procés de maquetació i disseny final, amb l'objectiu de ser presentats a finals del proper mes de maig.