La Policia Local de Ripoll, dilluns passat, va detenir J.A.L. de 38 anys d'edat i veí de Ripoll per atrinxerar-se i resistir-se a l'autoritat. Abans, molt espantada, la seva parella va trucar a la Policia Municipal, que es va traslladar al domicili dels fets, al carrer Indústria. Un cop van ser davant de la porta, l'home, molt exaltat, es va negar a obrir-los. La resistència va arribar al punt que va col·locar un llit plegable darrere la porta per tal d'evitar l'entrada de la Policia. Davant de la situació de perill que genera una situació de violènci de gènere, els agents van optar per forçar el pas. Van colpejar l'obertura que, segons fonts policials, era de fullola i molt senzilla i van arrossegar el moble.

Quan van ser a dins, l'home estava en possessió de tres ganivets. L'exaltat els va llençar tots els objectes que tenia a l'entorn: cendrers, plats, tasses i un dels tres ganivets. Un cop va haver acabat els objectes per llençar, els agents van poder començar un diàleg amb l'home, encara fortament excitat. A poc a poc, els policies el van convèncer perquè es lliurés sense resistència. Tot seguit els policies van lliurar el detingut als Mossos.

La dona va haver de ser atesa per una Unitat del Servei d'Emergències Mèdiques per causa d'una crisi nerviosa derivada de la tensió passada. La víctima no va patir ferides de caràcter físic, però va quedar presa d'una por intensa.