La Policia Municipal d'Olot va detenir ahir al vespre un home com a presumpte agressor d'un altre home al quart pis d'un immoble situat al carrer Mulleras, 30, davant de l'hospital Sant Jaume. La detenció va tenir lloc pocs moments després que el ferit arribés a urgències de l'hospital amb una ferida al coll per arma blanca. L'home deixava sang al seu pas, cosa que va alarmar els vianants que se'l trobaven. En el moment de tancar l'edició del diari, fonts policials van precisar que no es tem per la vida de l'agredit. Els Mossos d'Esquadra es van endur una dona d'uns quaranta anys del lloc dels fets, amb un cotxe.

La Policia va rebre l'avís d'agressió a 1/4 de 9 del vespre, pocs moments després dues dotacions dels Mossos d'Esquadra van aturar-se davant de l'edifici del carrer Mulleres. Els agents van pujar l'escala en direcció al quart pis, on hi havia llum. L'agressor -d'0rigen ucraïnés, igual que la víctima- era fora del pis. El que sí hi havia era senyals de sang a l'escala. En aquella hora i pel fet de ser un lloc molt cèntric, la presència policial va provocar molta expectació entre els vianants.

Una mica més lluny, uns 6 agents de la Policia Municipal van detenir un home al carrer del Rengle, just a les escales del Geriàtric Montsacopa. L'home va ser estirat al terra i després introduït a un cotxe de la Policia Local. Abans, el detingut s'havia passejat pels carrers Mulleres i Antoni Llopis, propers als fets, amb una capsa de galetes. "Què ha passat?" preguntava als vianants, els quals sabien el que havien vist i prou. Es tracta d'un home ros, d'un metre setanta d'alçada i d'accent estranger.