La cantant i compositora de Palafrugell, Sílvia Pérez Cruz, serà l'encarregada de donar les primeres notes al festival de música Interludi el dia 21 de juliol, amb la presentació del seu primer disc "11 de novembre". El cartell d'enguany d'Interludi presenta una oferta variada amb propostes de renom amb l'objectiu de fer-se un lloc en el panorama musical de l'estiu a la Costa Brava.

Entre els concerts programats per aquest estiu hi ha l'actuació de Marc Parrot amb l'espectacle "Ombres de Plata", una nit pop amb les actuacions de Maria Coma i de Joan Colomo, una nit de jazz amb Peter Bernstein, Jordi Rossy i Joe Martin, i l'actuació d'Andrea Motis & Joan Chamorro Quintet. El festival de música Interludi tancarà l'edició 2012 amb la Nit Gin Jazz amb Xavi Lloses Trio.

El director d'Interludi, Albert Fort, va explicar ahir que aquest any s'ha treballat "per presentar un cartell de qualitat, amb propostes innovadores i diferents", i ha remarcat la importància d'haver aconseguit que sigui Sílvia Pérez Cruz qui obri el cicle de concerts.

Tots els espectacles programats per Interludi tindran lloc al pati d'armes del castell de Calonge.