Les finques no hoteleres de l'herència dels germans Anlló viuran una tercera subhasta després que en la que es va produir ahir tan sols es va vendre un aparcament. Així ho van informar fonts del Departament d'Economia, que van precisar que les cinc finques que queden seran retaxades per adequar-les als preus del mercat actual (cosa que molt probablement implicarà una nova rebaixa dels preus de sortida), amb la voluntat que a finals d'octubre o principis del novembre es pugui celebrar aquesta tercera subhasta.

En la primera subhasta, que es va celebrar el 13 de desembre, hi havia totes les finques no hoteleres dels Anlló a la ciutat guixolenca, amb un preu de sortida conjunt de 2.272.051 euros. En aquella primera ocasió, el Departament d'Economia va vendre dos aparcament per un valor de 23.005 i 15.001 euros.

Ara, a la subhasta d'aquest dilluns, el preu de sortida total de les finques era de 1.775.306,40 euros. Aquestes finques tenien un 20% de descompte respecte de la primera. Així, per exemple, la finca amb un preu de sortida més elevat era la casa del número 30 del carrer Mossèn Jacint Verdaguer, amb 565.753,60 euros, quan en la primera subhasta aquesta xifra era de 707.192 euros. Una altre exemple és el número 5 de la Rambla del Portalet, que va passar d'un preu de sortida de 516.317 euros a 413.053,60.

6,20 euros més

Malgrat aquesta rebaixa del 20% sobre el preu de la primera taxació, la subhasta d'ahir només va aconseguir col·locar un aparcament, del carrer Lluna número 52 per un import de 13.303 euros, 6,20 més del seu preu de sortida. Els altres cinc lots dels Anlló van quedar deserts. Així, com van manifestar les fonts del Departament d'Economia, aquestes finques que van quedar desertes tornaran a taxar-se per mirar si s'han d'apujar o abaixar els preus respecte els preus reals del mercat immobiliari i treure'ls de nou a subhasta a finals d'any, en principi.