El propietari de Cárnicas Dani, Daniel Castro Hernández, evitarà la presó sempre i quan pagui als 15 immigrants irregulars que va estafar els diners que els va reclamar fent-los creure que els tramitaria els papers de l'assegurança i els papers de residència i els donaria feina a la seva fàbrica.

El magistrat Francisco Orti ha advertit a l'empresari que si bé la condemna es pot suspendre en ser inferior a dos anys, el farà entrar a la presó en el moment que deixi de pagar la responsabilitat civil -11.620 euros-. "Em sembla que estafar a immigrants que vénen a treballar no és només delictiu, sinó altres consideracions que prefereixo callar", va reprovar-li el magistrat.

La condemna ha resultat d'un acord entre les parts -fiscal, defensa i acusació particular- en la qual s'ha rebaixat tres anys la pena de presó sol·licitada incialment per tal d'evitar que el processat trepitgi el penal. No obstant, se l'imposa una multa de 1.080 euros. D'aquesta manera s'ha donat per vàlid l'escrit de qualificació del fiscal en el qual s'exposa com entre febrer i abril de 2006 l'acusat, actuant en nom de la seva empresa, va contactar personalment amb un elevat nombre d'immigrants oferint-los feina. Alguns d'ells van arribar a treballar a l'empresa però o bé mai van cobrar o, si ho van fer, va ser a través de l'entrega de xecs sense fons.

El processat va estafar immigrants procedents, principalment, d'Hondures i el Marroc.