Les Joventuts Socialistes de les comarques gironines van celebrar ahir el seu quart Congrés, un acte que va servir per renovar en el càrrec de primera secretària a Noelia Valverde, que va ser escollida per unanimitat per tots els militants. D'altra banda, Carles Ferreira serà el viceprimer secretari i secretari d'Acció Política, i Sergi Ujaldón ocuparà el càrrec de secretari d'Organització i Implantació.

Valverde, diplomada en Turisme i a l'Ajuntament de Girona en els darrers anys, continuarà exercint el càrrec que ja ocupava des del 2010 durant els propers tres anys. Un dels principals objectius que va esmentar Valverde és el de "projectar cap enfora les idees i l'acció política de la JSC, sortint al carrer i sent més propers a la gent". Malgrat que durant el darrers dos anys el nombre de militants de la JSC ha augmentat i s'han creat noves agrupacions on no existien, la implantació al territori gironí de la JSC serà, va explicar Valverde, "una de les qüestions a les quals dedicarem més esforços".

A més, va afirmar que les accions polítiques "aniran dirigides contra les mesures injustes en contra del sector públic i de l'Estat del Benestar dels governs de CiU a Catalunya i el PP a Madrid".