La Guàrdia Civil de l'aeroport de Girona, a Vilobí d'Onyar (Selva), va enxampar el 3 de juny passat un home que portava amagats 300 grams de cocaïna de gran puresa. La droga es va detectar durant un control rutinari en un arc de seguretat previ a l'embarcament dels passatgers. L'alarma es va activar i un dels vigilants, en inspeccionar-lo amb les mans, es va adonar d'uns bonys a sota de la roba. El passatger va respondre que eren unes pedres per aprimar-se, però, davant la possibilitat que pogués tractar-se d'alguna cosa perillosa, es va avisar la Guàrdia Civil i aquests se'l van emportar a una cabina d'inspecció.

En aixecar-li la camisa, van descobrir que portava una bena al voltant de la cintura i que a sota hi havia diferents paquets amb una substància blanca.

L'home va ser traslladat a les dependències de la Guàrdia Civil del mateix aeroport per identificar-lo i sotmetre la droga a un test, que va donar positiu per cocaïna. El detingut, S.F.F.S., de 38 anys i nacionalitat italiana, va passar a disposición del Jutjat de Guàrdia de Santa Coloma de Farners.