07 de juny de 2012
07.06.2012

Hotels i pensions amb el 98% de places reservades a dos dies del "Blanes 12"

El nombre de comerços i establiments de restauració adherits s'incrementa
i se superen els 150

07.06.2012 | 02:00

A dos dies perquè comenci la campanya "Blanes 12" ja s'han venut el 98% de les places ofertes pels vuit hotels i tres pensions que hi participen. Pel que fa a les reserves en càmpings i apartaments, la demanda ha estat inferior. Les reserves en establiments d'allotjament es van posar a la venda el 31 de maig però a més d'aquesta acció, també hi ha activitats lligades a altres tipus d'establiments i de fet, durant aquests darrers dies ha augmentat el nombre de comerços i establiments de restauració que s'han sumat a la iniciativa, de manera que actualment la xifra ja supera els 150.
Cal recordar que el "Blanes 12"'acció, que es farà del 8 al 10 de juny, té com a objectiu promocionar i reivindicar Blanes com a ciutat comercial i turística oferint productes, serveis, ofertes, promocions i pernoctacions, sempre jugant amb el número 12: estades en establiments hotelers a 12 euros, menús a 12 euros, descomptes del 12%, la nit de compres fins a les 12 de la nit, entre d'altres.
El tret de sortida del "Blanes 12" tindrà demà el vespre nit , quan els comerços que participen en la iniciativa romandran oberts fins a les 12 de la nit. Per aquest motiu, la circulació del carrer Ample es tancarà a partir de dos quarts de vuit del vespre i fins a la una de la matinada per facilitar que el centre sigui una illa de vianants per gaudir de la nit de compres.
Al llarg d'aquestes hores, Blanes viurà una intensa activitat amb música, balls, inflables per als petits i la gresca al carrer que anirà a càrrec de diversos establiments i col·lectius. La jornada del divendres es tancarà amb el sorteig de dotze paquets amb productes diversos que es farà a les 12 i 12 minuts de la nit al carrer de Raval a tocar amb el carrer de la Muralla.
La resta del cap de setmana concentrarà diversos esdeveniments i actuacions al carrer. I a més, durant els tres dies es podran gaudir d'accions diverses, promocions i descomptes especials, com vals d'un euro per usar l'aparcament de plaça Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit