Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes a Lloret de Mar (Selva) per dos robatoris amb força a botigues. Els agents van detenir Antoni S. T. de 35 anys i Francisco Eloy B. S. de 49, veïns de Barcelona, el dijous passat. Cap a tres quarts de dues del migdia agents dels mossos van saber que uns homes haurien intentat entrar en una botiga del centre comercial Caravel·la. Els sospitosos haurien forçat la porta d'una botiga de roba. Quan els van localitzar i identificar, els van detenir per intent de robatori amb força, perquè no van arribar a entrar dins l'establiment. A més, van imputar a un dels detinguts un robatori amb força consumat anterior.

El dia 4 de juny, en un establiment del mateix centre comercial, uns lladres van aprofitar que les botigues estan tancades al migdia per forçar la porta d'accés a un dels establiments. Es van endur la caixa enregistradora.

Les indagacions policials han permès recollir suficients indicis per atribuir l'autoria a Antonio S. T. Els detinguts, que tenen antecedents, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes el dia 8 de juny. El jutge els van deixar en llibertat a l'espera de judici.