Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte dos homes i una dona amb relació a la pallissa que va rebre un home discapacitat al bar El Trago del barri de Santa Eugènia de Girona.

La policia catalana, però, no va voler revelar ahir dades sobre la seva identitat, i es va limitar a confirmar que s'havien practicat detencions relacionades amb el cas.

Almenys un dels detinguts hauria passat a disposició del jutjat número 4 de Girona, extrem que fons d'aquest jutjat no van voler confirmar.

El cas es remunta a finals de maig, quan Antonio Garcia estava assegut al bar El Trago del carrer Montseny de Santa Eugènia i uns homes van entrar al local i li van rebentar el cap a cops d'ampolla. Es calcula que l'hora de l'assalt va ser entre un quart i tres quarts de vuit, ja que a les set i deu minuts del matí, aproximadament, una veïna va veure l'home feinejant al bar i aquest li va oferir un cafè. A tres quarts de vuit del matí, la mestressa del local obria la persiana després de trobar-la abaixada, cosa que li va estranyar perquè Antonio ja hi hauria hagut de ser, i va trobar la víctima assegut en una taula i pràcticament moribund.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació que ha acabat amb la indentificació d'aquests tres individus com a presumptes autors de l'agressió.

L'home era conegut al barri perquè feinejava al bar que va patir l'assalt i vivia amb una de les dones que el regentava, tot i que no eren parella.