125 persones de dos edificis han hagut de ser desallotjades a les 6.36 h d'aquest dijous per un incendi en un aparcament soterrat al carrer Lluís Companys, cantonada amb el carrer Menorca, de Blanes (Selva). Tres han patit intoxicacions lleus pel fum. Vuit dotacions dels Bombers han actuat per apagar un foc que ha cremat els prestatges d'un traster de l'interior del pàrquing i ha deixat tota la instal·lació plena de fum. Un turisme a dins d'aquest traster ha quedat parcialment afectat per la temperatura. El fum ha dificultat la tasca dels Bombers, primer per localitzar l'origen del foc i després per ventilar el pàrquing.

Com a mesura preventiva s'han desallotjat 125 veïns de dos edificis, que un cop apagat el foc han pogut tornar als seus domicilis, tot i que no al pàrquing. Per tant, ha quedat restringida la utilització de l'ascensor i de les escales que donen accés a la instal·lació durant el procés de ventilació de l'immoble.

Segons informa el Sistema d'Emergències Mèdiques, que ha desplaçat tres ambulàncies, dues persones han resultat intoxicades molt lleus i han estat traslladades a l'Hospital de Blanes. Una tercera persona també ha anat a l'hospital, per mitjans propis, per inhalació de fum també de caràcter molt lleu. Fins al lloc s'han desplaçat també tres patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra i efectius de la policia local.