20 de juny de 2012
20.06.2012

JORNADA | CIBERSEGURETAT: PIMES EN RISC


Catalunya preveu que aquest any creixin un 7% els ingressos per turisme

Obre les portes el Saló del Turisme, on el Patronat dóna a conèixer l'oferta cultural gironina i els seus 14 restaurants amb estrella Michelin

21.04.2012 | 02:00
La inauguració va reunir nombrós públic a l'estand de Catalunya.

Catalunya augmentarà aquest any un 7% els ingressos per turisme, després del rècord aconse?guit el 2011, que es va situar en 11.300 milions d'euros, malgrat les dificultats econòmiques, segons va afirmar ahir el conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena durant la inauguració del Saló Internacional del Turisme de Catalunya. El conseller va apuntar que aquest augment dels ingressos ve donat per una millora de la qualitat i també per un increment quantitatiu dels turistes, ja que cada vegada Catalunya amplia més la seva oferta de destins i productes turístics, fet que permet atreure nous mercats, com el d'Àsia-Pacífic.
Les previsions per a aquest any, amb increments similars als de ?l'any passat, apunten a una millora dels mercats madurs, com els europeus -França, Alemanya, Itàlia, Regne Unit o Bèlgica- i una millora "espectacular" del mercat rus, des d'on Catalunya rebrà 170 vols setmanals en temporada alta. Per això, el conseller va pronosticar una bona temporada turística per al conjunt de l'any 2012.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit