L'encant del Jardí Botànic Marimutra de Blanes acollirà durant algunes nits d'aquest estiu concerts variats i intimistes. Un aspecte que ha evolucionat respecte anys anteriors, tal i com va destacar ahir el gerent de la Fundació Privada Carl Faust Jaume Dulsat. I és que enguany el què acolirà aquest jardí són deu concerts de petit format en un paratge de la Costa Brava i a més, amb servei de bar.

A més, Dulsat va destacar que tot el benefici d'aquesta proposta es destinarà íntegrament als fins de la Fundació, és a dir, a la recerca, la divulgació i la conservació de la flora. Aquesta primera edició de

Les Nits de Marimurtra s'emmarca en la celebració de l'Any Faust, que commemora el 60è aniversari de la mort del creador del Jardí. Se celebraran els divendres i dissabtes del mes d'agost així com l'1 de setembre.

I a més, amb l'excusa de l'esdeveniment s'obren al públic alguns dels espais més emblemàtics del jardí botànic perquè se'n puguin gaudir: a la plaça Goethe s'hi instal·larà el bar, al templet de Linné, un dels punts més emblemàtics del jardí hi haurà l'actuació musical. Per l'escenari del botànic hi passaran Susanna del Saz, la bossa nova i jazz brasiler de Paulinho Lemos; Uat Boada Band, entre d'altres artistes.

A més, per gaudir més de la vetllada les escales del jardí s'acondicionaran a manera de petites balconades o llotges amb taules. El preu de els entrades és de 15 euros.