Seguint la tònica de la majoria de consistoris, que davant la reducció de l'aportació de la Generalitat en només 875 euros per a cada alumne es veuen obligats a augmentar els pagaments de les famílies, l'Ajuntament de Porqueres ha apujat també la quota mensual de l'escola bressol municipal pel curs vinent. Així el consistori ha incrementat en un 13% la majoria de partides.

En concret la quota mensual per dies sencers és de 156 euros, el que representa 18 euros més que en el passat curs escolar. Mentre que en els casos de mitja jornada fins ara les famílies dels infants havien de pagar 106 euros, i a partir del proper mes de setembre la quota serà de 120 euros. Per tant aquests dos serveis hauran augmentat vora el 13% en el curs vinent.

L'Ajuntament de Porqueres ha apujat també en un 13% el preu de les hores extres de cada matí, de la tarda i el cost que suposa la reserva d'una plaça en l'única llar d'infants municipal del poble i que s'anomena "Els Trapelles".

Pel que fa a les quotes, que han augmentat en més d'un 13%, són la matrícula del curs escolar i el pagament del material. En els dos casos es tracta d'abonaments únics, que només s'efectuen una vegada en cada curs. La matrícula serà gairebé quatre vegades més cara pel curs vinent, ja que passarà dels 39 euros fins als 145. Mentre que sobre la quota de material, puja dels 72 euros als 106,50.