Lloret de Mar, Blanes i Salou comencen aquest divendres a la nit una nova campanya per potenciar el civisme nocturn i respectar el descans veïnal, al mateix temps que els joves gaudeixen dels espais d'oci de la Costa Brava i Daurada. Sota el el lema 'Maximum fun, minimum disturbance'- -Màxima diversió, mínima molèstia- la Federació de l'oci nocturn, Fecasarm, espera que la campanya tingui un impacte sobre unes 500.000 persones entre les tres localitats que s'hi han adherit. De fet, aquesta setmana, ja han dut a terme la campanya a Platja d'Aro amb la finalitat d'ajudar a millorar la convivència nocturna.

La campanya se centra en fomentar el consum responsable d'alcohol, la diversió controlada, el respecte vers els drets dels tercers, i el consum de tabac a la via pública sense alterar el descans dels veïns.

La campanya a Blanes ha estat organitzada pel propi Ajuntament, l'entitat Fercasam, l'Associació de Locals d'Oci Nocturn, Policia Local, Mossos i Creu Roja. A Lloret de Mar s'ha organitzat conjuntament amb l'Associació de Bars i Restaurants de Lloret de Mar i amb el suport de l'empresa Heineken. Finalment, a Salou la campanya ja arriba a la seva tercera edició i es porta a terme gràcies a l'Associació de Bars, Restaurants i Oci de Salou (ABROS), amb el suport de l'Ajuntament de Salou i el Patronat de Turisme del municipi.