L'Associació de Comerciants Centre Ciutat de Sant Feliu de Guíxols està disgustada amb l'actuació del govern municipal respecte a una botiga al carrer que es va celebrar aquest dimecres a la Rambal Vidal i que va comptar amb la presència d'onze parades d'establiments (alguns de l'associació) adherits a la campanya comercial "Comerç i Cultura, un Sant Feliu actiu". La presidenta d'aquesta associació, Marian Bretones, ha criticat que l'Ajuntament organitzi aquest botiga al carrer "privada". A més, ha qualificat d'"incomprensible" que dilluns l'alcalde, Joan Alfons Albó, els digués que no se celebraria i que l'endemà, el regidor de Promoció Econòmica, Juanjo García, li digués que sí que es feia. En aquest sentit, el regidor ha manifestat que es va intentar traslladar-ho a la Botiga al Carrer que l'Associació de Comerciants Centre Ciutat celebra el pròxim dissabte, però que no va ser possible ja que alguns del comerços ja havien comprat material i llogat equips i personal per fer aquest mercat.

Bretones ha explicat que divendres d'altres comerciants li van comentar que s'organitzava aquesta botiga al carrer i García els ho va confirmar (el web municipal parla de mercat al carrer). La presidenta ha exposat que dilluns va parlar amb l'alcalde, que els va confirmar que no se celebraria, i que a la tarda va acordar amb García que aquests comerços participessin a la botiga al carrer del dia 25 amb les mateixes condicions que la del dia 15, és a dir, participarien gratuïtament quan la resta ha de pagar una quota.

No obstant això, dimarts el regidor els va comentar que no es feia: "Es va trencar l'acord fet i no es respecta el que havia dit l'alcalde". També ha subratllat que la Botiga al Carrer que organitzen des de l'Associació és oberta a tothom.

Aquest mercat, segons consta al web municipal, tancava la campanya "Comerç i Cultura, un Sant Feliu actiu", vinculada al Festival Porta Ferrada i a l'exposició Thyssen. García emmarca aquest mercat dins d'aquest pla i no com una botiga al carrer pròpiament. García explica que no es va poder canviar la data perquè alguns comerciants ja tenien compromès el dia i que es va oferir a l'Associació Centre Ciutata participar-hi i ho va rebutjar.