Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dijous 16 d'agost dos joves, de 16 i 18 anys d'edat veïns de Palamós i Calonge i de nacionalitat equatoriana i hondurenya, per un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els fets van succeir al voltant de les quatre de la matinada i, segons les primeres informacions, els joves van envoltar amb les seves bicicletes un grup de persones que s'adreçaven al càmping. Els dos detinguts van donar un cop fort i violent a la mà d'un dels membres del grup per tal d'agafar-li el telèfon mòbil que sostenia. Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets, un agent fora de servei ja havia detingut a un dels agressors. Aquest agent transitava amb el seu vehicle particular per aquesta zona quan va ser aturat per una noia del grup que demanava auxili. La jove va explicar-li els fets i l'agent va localitzar un dels lladres amagat en un camí proper al càmping.

Posteriorment, amb l'ajuda del vigilant de les instal·lacions, una patrulla dels mossos va localitzar i detenir a l'altre agressor que s'havia amagat per aquesta zona.

Els dos joves van passar a disposició judicial del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. No obstant això, els Mossos han explicat que la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.