Més participació. Aquest és l'objectiu amb el qual treballa l'organització de les barraques a la festa major de Santa Coloma de Farners. I és que la població enguany haurà pogut participar en l'elaboració de la festivitat, que tindrà lloc a finals de setembre.

Així, aquest any els responsables de la programació dels concerts al recinte de barraques de Santa Coloma, han decidit que tothom qui vulgui tingui la possibilitat de triar el grup local que podrà pujar a l'escenari de la festa major.

Aquesta setmana ja s'ha obert el període de votació que es tancarà el proper dia 20 d'agost. D'aquesta manera a través de la xarxa social Facebook, les persones tenen dret a votar la seva banda musical predilecte.

Els sis grups locals que han entrat dins la llista per tocar a les barraques de Santa Coloma són: The Qüits, Banda Bandarra, A Granel, Gin&Tonics, Clau de Jam i Get da Rhythm.

La banda de música que aconsegueixi més votacions, fins el dilluns 20 d'agost a través de la plataforma Facebook, serà la que podrà tocar durant les barraques de la festa major de Santa Coloma de Farners, a finals de setembre.