La N-II és la carretera que acumula més accidents en tot aquest any a Catalunya. En concret, aquesta via concentra el 40% de les morts a les vies gironines. O el que és el mateix: de les 33 persones que han mort en accidents de trànsit des de gener fins a mitjan agost, 14 ho han fet a la N-II.

El director del Servei Català de Trànsit, Joan Aregio, va afirmar en declaracions a Ràdio Girona que és una via insegura que no està adaptada al trànsit que suporta: "És evident que és una carretera amb una enorme pressió, i que no té les condicions per fer difícil un accident. Una infraestructura ha de fer difícil un accident, i també possiblement perdonar errors. I hi ha infraestructures que no permeten que passin aquestes dues coses, com per exemple el cas de la N-II".

Dels múltiples accidents que hi ha hagut aquest any a la N-II a les comarques gironines, el més greu va ser el que va tenir lloc a Figueres el febrer passat. El sinistre va provocar la mort de 5 persones que viatjaven en una furgoneta.