Don Francis, el protagonista del programa alemany We love Lloret, finalment ha demanat perdó per la imatge que ell mateix donava al ?reality emès al canal ProSieben. Segons les declaracions recollides per la Xarxa Audiovisual Local, el propietari també d'un local d'oci nocturn a la ciutat de Lloret de Mar ha demanat disculpes, i ha assegurat que "ell no té res a veure amb el contingut" que es mostrava en el programa d'Alemanya. Don Francis ha explicat que "vaig estar contractat per la cadena ProSieben", però recordant que "jo no sóc el director del canal de televisió", sinó que es tracta simplement de la seva figura de: "Comediant, artista i protagonista" del reality.

L'amfitrió durant l'emissió de We love Lloret ha dit que "l'Ajuntament de Lloret està enfadat amb mi, i jo vull demanar disculpes", insistint en el fet que "el programa no és el meu projecte". El mateix Don Francis ha afegit que "visc a Lloret i no vull molestar la gent que també habita en aquesta ciutat". Pel protagonista, "jo no he editat les imatges i ara tenim unes escenes no desitjades". En aquesta línia, ha confirmat que "falten per emetre unes seqüències en què els participants del programa van d'excursió per la natura".

La polèmica, sobre el programa We love Lloret va sorgir quan la cadena alemanya Prosieben, que és privada, va emetre el reality que es va gravar en aquest municipi de la Selva. Les imatges, que es van poder veure entre el passat mes de juliol i durant aquest agost, en sis episodis diferents, mostraven un grup de vuit joves (quatre nois i quatre noies) que s'emborratxaven i sortien per locals d'oci a Lloret de Mar. D'aquesta forma, el programa alemany presentava la ciutat com el "paradís de l'alcohol i del sexe". Un conjunt d'escenes que des de l'Ajuntament es van criticar i es van titllar de "distorsionades" amb la realitat.

A part, un dels protagonistes del reality va ser Don Francis. Ell es va convertir en l'amfitrió del total de vuit nois i noies durant l'estada per Lloret i també ja es considera una figura coneguda a la ciutat, perquè és el propietari d'un dels locals d'oci nocturn del municipi. Per aquest motiu l'Ajuntament va decidir declarar, com a persona "non grata", Don Francis. Pel fet de mostrar una imatge "poc ajustada" de Lloret de Mar. I que, segons el consistori, "va contra el model de turisme" que es vol potenciar.

L'emissió del programa We love Lloret també va aixecar crítiques i molèsties entre els responsables de la Fecasarm, federació que aglutina els locals d'oci nocturn. Així, des d'aquesta mateixa organització es va decidir repartir, durant el cap de setmana passat, polseres que portaven com lema la campanya dedicada a promoure el civisme durant la nit anomenada "Maximum fun, minimum disturbance!" (Màxima diversió amb les mínims molèsties).

El CAC també va participar en la queixa per aquest programa, enviant una carta al consell audiovisual de Berlín.