Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home d'entre 30 i 35 anys que ha aparegut aquest matí sense vida en un camí de terra de Pont de Molins (Alt Empordà). Uns veïns dels municipi han estat els que han trobat el cadàver, amb signes de violència, a quarts de nou del matí en un camí de terra situat a l'alçada del quilòmetre 761 de l'N-II i han donat avís al telèfon d'emergències 112. L'àrea d'investigació criminal de Girona s'ha fet càrrec del cas. La comitiva judicial s'ha dirigit fins a la zona per esclarir les circumstàncies de la mort i el jutge ha ordenat l'aixecament del cos al voltant de tres quarts de dues. D'altra banda, es treballa per identificar el cadàver.

Cap a dos quarts de nou del matí, uns veïns que passaven en cotxe per la Nacional II han vist el cadàver a l'entrada d'un camí, just a l'alçada del quiòmetre 761. El cos era perfectament visible des de la carretera. Llavors, els veïns han avisat de seguida els serveis d'emergència que, quan han arribat al lloc dels fets, han comprovat que el cos és el d'un home d'entre 30 i 35 anys.

L'home, que anava indocumentat, tenia un cop fort al cap. Com que hauria mort de forma violenta, l'àrea d'investigació dels Mossos d'Esquadra s'ha encarregat del cas La comitiva judicial s'ha traslladat fins al lloc on han trobat el cos i han fet l'aixecament de cadàver. Caldrà esperar el resultat de l'autòpsia per esclarir l'hora i la causa de la mort. A més, també faran les proves pertinents per intentar identificar el cos.

Un cop han traslladat el cadàver a l'Institut de Medicina Legal de Girona, situat als Jutjats, els Mossos d'Esquadra han començat a fer una batuda al lloc on han trobat el cos. La cerca de pistes ha portat fins a una sèquia que hi ha situada just al costat del camí on han trobat el cadàver. Els Bombers l'han drenat per buidar l'aigua i mirar si al fons hi ha algun objecte que pogués ser l'arma del crim o alguna pista per esclarir què ha passat.

Mossos i Bombers han estat hores treballant en el lloc on han trobat el cadàver. La investigació continua oberta i de moment no hi ha cap detingut en relació al cas.