Les víctimes del tiroteig de Lloret, Gabriele Biondo i el seu fill Francesco, segueixen ingressats a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Ahir a la tarda el pronòstic del petit indicava que evolucionava favorablement i es trobava fora de perill mentre que el seu pare seguia en el mateix estat de gravetat, tot i que estable, i els metges estaven pendents de la seva evolució.

Ambdós van ser tirotejats mentre anaven en el cotxe familiar pel carrer Arbúcies de la urbanització Els Pinars, a Lloret de Mar. La mare del menor, embarassada de vuit mesos, es trobava també a l'interior del vehicle però va resultar il·lesa.

Si bé les primeres hipòtesis que es consideren del cas indiquen que l'assumpte podria estar vinculat amb un afer de drogues el cert és que la víctima no disposava d'antecedents a Catalunya, tot i que podria haver estat testimoni en la investigació d'un procediment que es va instruir a Blanes ?l'any 2007 per un assumpte relacionat amb lesions, amenaces i tinença d'armes i explosius.

Fonts municipals indiquen que Biondo no figurava empadronat al número 27 del carrer Cardona, considerat el domicili familiar, molt a prop de la zona on van tenir llocs els fets. I és que el tiroteig va produir-se a escassos centenars de metres de la casa ja que el carrer Arbúcies enllaça amb el carrer Cardona mitjançant un revolt molt pronunciat i és la via més directa per sortir de la urbanització en direcció a la C-63.

La policia segueix buscant els encaputxats que va obrir foc contra la família al vespre de dilluns. El que ha transcendit fins ara és que dos encaputxats van tirotejar la família des d'una motocicleta de gran cilindrada amb la qual van fugir fins a la urbanització Aiguaviva Parc, on la van abandonar per canviar de vehicle. Sembla que van pujar a bord d'un cotxe d'alta gamma de color platejat.

Els veïns de la família asseguren que es tractava d'un matrimoni cordial que mai havia protagonitzat cap aldarull. No obstant això, alguns indiquen que resultava freqüent veure cotxes amunt i avall del carrer Cardona, que no té sortida.