A partir de demà i fins dijous, Vidreres comença la segona fase de pavimentació del principal eix viari d'entrada a la població, el carrer Costa Brava. Per aquest motiu, el tram restant del carrer quedarà tancat el tràfic des del carrer Migdia fins al pas de vianants del Col·legi Sant Iscle. Tot i això, segons l'alcalde Jordi Camps (CiU) el pàrquing de la rotonda del tractor serà accessible durant els dos dies que aquest carrer estigui tancat.

La primera fase de renovació de l'asfalt d'aquest vial es va finalitzar al mes de març i de la mateixa manera que en aquest nou tram es fa a cost zero gràcies a les millores que l'equip de govern de CiU i VST-ERC es van aconseguir amb l'empresa que va realitzar l'asfaltatge del camí de les Boires.

Les obres d'aquesta setmana consistiran en fresar el camí, aglomerar-lo i pintar-lo, sense cap cost per als vidrerencs. Una mesura provisional i completament gratuïta a l'espera que es defineixi quin projecte es vol realitzar a aquest emblemàtic carrer, tal com manifesta el regidor d'urbanisme, Eduard Adrobau (VST-ERC). De fet, en alguna ocasió el govern de Vidreres ja ha dit que el canvi d'imatge d'aquest vial es farà a través d'un procés participatiu perquè els veïns puguin decidir com s'ha de dissenyar tot aquest carrer principal. L'alcalde també avança que es faran altres actuacions com l'arranjament de les voreres i pintar zones d'aparcament.

Millora d'espais municipals

D'altra banda, Adrobau també assenyala que durant els propers mesos s'arreglaran els trams de vorera més afectats d'aquest carrer, i es començarà a treballar en el replantejament de les zones verdes per tenir una visió més harmònica del municipi.

Finalment, l'alcalde de Vidreres, Jordi Camps, i el primer tinent d'alcalde, Eduard Adrobau, assenyalen que, tal com ja varen avançar al seu dia quan varen entrar a l'Ajuntament de Vidreres, les prioritats del seu equip de govern "són les de millorar el poble amb centenars de petites actuacions, entre les quals hi ha la de millorar la imatge del conjunt de Vidreres".