El cadàver d'un home va ser trobat cap a dos quarts de nou del vespre en un descampat de Lloret de Mar situat entre el càmping Tucan i la botiga de mobles Sir Mobel, en un carreró sense sortida proper a un polígon industrial, al costat d'una riera. Concretament, tot sembla indicar que el cos es va trobar a prop d'un vehicle amb totes les seves portes obertes, i a l'hora de tancar aquesta edició encara no s'havia aixecat el cadàver. L'àrea regional dels Mossos d'Esquadra ha iniciat una investigació, mentre el cas es troba en secret de sumari, però tot semblava indicar per la comitiva mobilitzada que es tracta d'una mort violenta.

Aquest succés es produeix només uns dies després d'un altre a la mateixa localitat que encara s'està investigant. Així, el passat 3 de setembre un home i el seu fill van resultar ferits quan dues persones amb el rostre cobert els van disparar quan ells eren al cotxe a escassos centenars de metres de casa seva. Els agressors van fugir amb la motocicleta utilitzada per perpetrar el crim i la van abandonar a la urbanització Aiguaviva Parc. Allà van entrar dins un vehicle i van emprendre la fugida.

Els Mossos tenen identificat el principal agressor des del dia del tiroteig, i s'ha sabut que el pare, que segueix a la unitat de cures intensives, havia fet de pagador de la droga d'una organització.