Els pares dels nens de qui presumptament va abusar el monitor de Lloret de Mar, Josep Castiella, han engegat una campanya al facebook demanant la presó per a aquest. Després del vídeo i les darreres proves aparegudes, i que han pogut visionar, els progenitors han decidit fer sentir la seva veu, perquè volen que la jutgessa tanqui el monitor a la presó en entendre que amb l'alarma social que s'està generant hi ha risc de fuga. Així ho van posar de manifest ahir en declaracions a aquest diari, on van explicar la dificultat del moment per a ells.

Van anunciar, a més, que el proper dilluns aniran a protestar al ple municipal de l'Ajuntament de Lloret, on també demanaran que la jutgessa tanqui Castiella a la presó. "Només ens queda anar al ple i fer pressió allà on sigui perquè aquesta persona estigui a la presó", van explicar pares afectats.

La pàgina de facebook, que es diu "Prisión para Pepe Castiella", ahir a la tarda ja tenia una quarantena de seguidors i van anar augmentant a mesura que passaven les hores. Hi ha escrits dels pares, on demostren la ràbia del moment i d'altres de suport. I hi ha alguna fotografia de Josep Castiella. En una en concret, es pot llegir un escrit que diu: "Vigileu, abusador de menors. La presó de Josep Castiella és la llibertat per als nens" i demanen "justícia".

Per altra banda, els pares van explicar que han visionat els vídeos i que, segons els ha informat la policia, el monitor tenia uns 4.000 arxius informàtics d'aquesta temàtica al seu ordinador. No tots, però, eren fets per ell, sinó que hi hauria també material descarregat d'Internet. Els pares van afegir, a més, que hi hauria arxius que daten fins i tot de 2001.