La mar no estava nerviosa i resultava fàcilment navegable -era dia de força tres- però el patró d'un iot de 14 metres d'eslora va tenir problemes per entrar ahir al port d'Aro i va acabar naufragant. A tres quarts de dues de la tarda Salvament Marítim va rebre una trucada d'avís des del Club Nàutic Port d'Aro alertant que el patró d'un iot havia tingut problemes per entrar i va acabar xocant contra un escull.

L'embarcació de motor va topar amb unes roques entre la platja de la Conca i l'entrada del port i, en trobar-se en una zona de molt calat i haver patit una via d'aigua de gran importància, va resultar impossible evitar el naufragi.

Salvament Marítim va mobilitzar dues embarcacions, una que va sortir de Sant Feliu de Guíxols i una altra de Palamós, però en el moment d'arribar fins a la zona de l'incident, el iot ja estava pràcticament submergit en la seva totalitat i només surava a la superfície una gran quantitat de taulons i material de l'interior de la nau. També es va produir un vessament de combustible que va resultar mínim i va acabar evaporant-se gairebé en la seva totalitat.

El patró de la nau, botada amb el nom de Sisa, era l'única persona a bord quan va produir-se l'accident. Tot i la seva aparatositat, no va resultar ferit de gravetat i va poder ser auxiliat per membres del Club Nàutic del Port abans que l'embarcació s'enfonsés.

Des de Salvament Marítim indiquen que en existir un important calat en el punt on va tenir lloc l'accident, la inundació de l'embarcació va resultar molt ràpida per l'obertura que tenia. I és que, de fet, si en aquell punt es trobés un banc de sorra, la nau hauria quedat varada i probablement es podria haver remolcat.

La tarda d'ahir una empresa especialitzada va tractar de remolcar les restes de l'embarcació.