Per què utilitza Grownies?

Tot i que en el meu entorn tinc amigues i família que també tenen mainada i ens anem intercanviant la roba, sempre hi ha peces que et queden a l'armari perquè no coincideixes amb la temporada que neixen o perquè la mida de cada nen és com és. Per exemple, jo tenia vestidets i conjunts d'estiu perquè els meus petits han nascut a la primavera, però en el meu entorn les criatures havien de néixer a ple hivern i va ser quan vaig decidir posar a Grownies la roba que m'està ocupant lloc a l'armari, perquè la gent la pugui adquirir a un preu súper econòmic. Ara, fa poc, també hi he posat roba de la meva nena de temporada d'hivern. Encara no m'han comprat els lots que hi he penjat, però espero que algú els demani aviat i els pugui fer el servei que em van fer a mi. No penses que et forraràs venent aquesta roba, sinó en la il·lusió i el favor que et fan buidant l'armari i que, com jo, hi ha altres mares que estan en la mateixa situació.

Vostè ja hi ha comprat roba?

Fa un mes vaig adquirir un lot de 3 anys per a la meva nena i hi anaven 4 vestits d'estiu, una faldilla, un jersei i dos pijames. Al principi em feia por que la roba no estigués en condicions, però quan la vaig rebre al cap de 48 hores de fer la comanda vaig veure que estava tot molt bé. I per 12,95€ tot això em va semblar súper bé.

Repetirà?

Sí que tornaré a repetir, ja que els meus fills van creixent i sempre necessitaré roba. I si no l'he deixat a ningú, també tindré roba per posar a Grownies.

Per què li sembla d'utilitat?

A nivell personal, crec que deu dependre de cada persona i cada població. Jo visc en un poble, aquí ens coneixem tots i la gent fem pinya i, és clar, et deixes moltes coses. Però si vius en alguna ciutat on no tens gaire gent o amistats a prop, suposo que aquesta pàgina web et pot fer més servei.

Creu que la roba infantil és massa cara?

Val la pena perquè la roba de mainada queda petita de seguida, pràcticament nova, i la fan pagar massa. Hi ha botigues amb la roba de mainada bastant bé de preu, però si vols tenir alguna peça una mica més maca o que sigui més bona ja te la fan pagar a preu d'or. Per això, em sembla bé que es pugui intercanviar la roba a un preu raonable.

Com es va assabentar de l'existència del servei?

El vam conèixer a través de TV3. Ho vam estar mirant i ens va semblar que era una forma molt fàcil i ràpida de treure la roba que ja no fan servir els teus fills i a la vegada pots agafar altra roba que els pot servir.