09 de octubre de 2012
09.10.2012

Tossa acull el cap de setmana la fira medieval que l'any passat va haver de suspendre

09.10.2012 | 02:00
Tossa acull el cap de setmana la fira medieval que l'any passat va haver de suspendre

Tossa de Mar ha organitzat per aquest llarg cap de setmana la primera edició de la fira medieval de la localitat. L'Ajuntament ja volia impulsar l'esdeveniment l'any passat però es va veure obligat a suspendre'l pocs dies abans, perquè no localitzava els organitzadors. Aquest any, però, ja està tot lligat perquè el municipi aculli la fira que traslladarà Tossa a uns quants segles enrere.

Així, durant els dies 12, 13 i 14 d'octubre des de les nou del matí fins les deu de la nit, en el recinte emmurallat de la Vila Vella de Tossa, hi haurà exhibició d'oficis, passejada en ponis i ases medievals, plantada de cavalls medievals, cercavila i exhibició de falconeria, entre moltes altres activitats, segons va avançar el consistori en un comunicat.

Cal recordar que l'any passat, l'Ajuntament es va veure obligat a suspendre l'esdeveniment en no poder contactar amb els organitzadors a pocs dies de la data prevista. Malgrat que estava tot lligat, el consistori va decidir anul·lar-ho perquè era "com si haguessin desaparegut" en paraules de l'alcaldessa. Ja llavors, però, el consistori va anunciar que la fira s'acabaria fent, com així ha estat ara.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook