Els Mossos van detenir la matinada del 21 de novembre a tres homes, d'entre 27 i 32 anys i veïns de Badalona i Santa Coloma de Gramanet, per un robatori tipus 'teloner' en un polígon industrial d'Hostalric (Selva). Els agents van localitzar els lladres, amagats darrere uns arbres del polígon, mentre feien tasques de vigilància i prevenció de robatoris. Paral·lelament, van rebre una trucada d'un conductor que havia patit un robatori al remolc del seu camió mentre dormia en el mateix polígon industrial. Els lladres havien forçat el precinte del remolc i s'havien emportat vint caixes de projectors infantils. Amb l'ajuda d'un testimoni que havia presenciat els fets, els Mossos van detenir als tres lladres.

A quarts de quatre de la matinada del dimecres 21 de novembre, una dotació dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial de la Selva Interior estava realitzant tasques de seguretat ciutadana i prevenció de robatoris a polígons industrials quan van localitzar un vehicle sospitós. El turisme, en veure la patrulla, va intentar amagar-se darrere d'uns arbres que hi havia en un pati d'una empresa del polígon.

Els Mossos van aturar el vehicle, van identificar els tres ocupants i van escorcollar el turisme. Durant el registre, els agents van localitzar eines susceptibles de ser emprades per cometre robatoris.

Paral·lelament, els Mossos van rebre una trucada d'una persona que deia trobar-se en el polígon industrial d'Hostalric i que havia patit un robatori mentre dormia. En concret, els lladres havien forçat el precinte del remolc i s'havien emportat unes vint caixes que contenien projectors infantils. Un testimoni dels fets va facilitar la descripció dels autors i del vehicle emprat en el robatori. Aquest testimoni va veure com dos dels homes detinguts descarregaven les caixes del remolc, mentre un tercer vigilava la cabina i el conductor.

Arran de la descripció i les evidències observades, els Mossos van poder detenir als tres homes com a presumptes autor d'un delicte de furt. Els lladres, que tenen antecedents policials pels mateixos fets, van passar a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners el passat 21 de novembre.