Els ciutadans de la Vall de Camprodon s'han bolcat aquest dissabte en suport de les famílies més necessitades durant el primer Mercat de Nadal Solidari a Camprodon. Escoles, AMPES, propietaris forestals, artistes i empreses han participat en aquesta fira on s'han venut tots els objectes, elements decoratius i tions que els participants havien creat anteriorment per aquesta ocasió. Tots els diners recollits es lliuraran a Càritas, Creu Roja i l'assistent social de la Vall de Camprodon. Més de 3.000 persones han passejat pels 400 metres quadrats d'aquest mercat i s'espera superar els 2.000 euros en donatius. La fira ha comptat amb una subhasta de quadres que artistes locals han lliurat voluntàriament.

El primer mercat de Nadal solidari de la Vall de Camprodon ha comptat amb el suport de tota la població. Durant les setmanes anteriors a la seva celebració, diverses entitats, administracions, escoles, associacions de joves i avis de la zona han unit les seves forces per mostrar el seu suport a totes les persones que pateixen dificultats a la Vall de Camprodon. Per això, durant els dies anteriors s'han encarregat de crear tota mena d'objectes, elements decoratius nadalencs, tions, esclops, amulets, espelmes, caixes decorades i tota mena d'objectes per guarnir la casa durant aquestes festes. A primera hora de la tarda, tots els objectes artesans ja s'havien venut. Els diners recollits seran gestionats per les tres entitats: Càritas, Creu Roja i l'assistent social de la Vall de Camprodon.

Per tal de dinamitzar les vendes, a més del mercat s'han realitzat diverses actuacions musicals cada hora, jocs, inflables, tallers per als més petits, un sorteig de regals i fins i tot s'han servit esmorzars i berenars a un euro i begudes a vint cèntims. Fins i tot, diversos artistes locals han lliurat voluntàriament diverses obres - cinc en total- per una subhasta solidària a favor dels més necessitats.

Aquest mercat forma part d'un conjunt d'actes i esdeveniments com quines o concerts solidaris que es porten a terme des del passat 6 de desembre i fins l'1 de gener a Setcases, Sant Pau de Segúries, Vilallonga, Llanars o Molló.