L'Ajuntament de Roses ha aprovat l'adequació d'un parc esportiu a l'aire lliure a la zona del Mas Oliva, que comptarà amb una pista de skate, entre d'altres equipaments. El cost del projecte és de 138.000 euros.

El nou espai lúdic se situarà en uns terrenys darrere l'estadi de futbol municipal i s'hi accedirà pel nou Vial Nord. A la zona també hi ha el poliesportiu i la piscina. El parc s'ha projectat amb quatre àrees destinades a usos diferents. En un primer espai hi haurà zona de repòs i parc infantil amb arbrat, bancs i una font. Al costat s'hi construirà una pista esportiva de mides no reglamentàries, de 14 per 27,75 metres destinada al joc de la pilota i equipada amb dues cistelles de bàsquet. A més, hi haurà l'skate, amb 493 metres quadrats. El conjunt seran 2206 metres quadrats de superfície, 837 destinats a zona verda, 876 per a les pistes i la resta, a l'skate.

Amb l'aprovació d'aquest parc, segons ha informat l'Ajuntament, es vol donar resposta "a les demandes realitzades en els darrers temps pels practicants de skate del municipi" i aprofitar per ampliar el projecte amb la creació de noves zones per practicar esports a l'aire lliure.