Els Mossos d'Esquadra han ordenat el desallotjament del Club Paradise de la Jonquera (Alt Empordà) a causa d'una amenaça de bomba. En aquells moments, hi havia una setantena de persones al macroprostíbul. Segons ha confirmat l'Ajuntament a l'ACN, també s'han desallotjat 150 persones d'un restaurant que hi ha al costat que es diu El Mirador, on s'estava fent la Quina de Nadal. El Bingo i altres locals del polígon Mas Morató també han estat evacuats. Els fets han passat a dos quarts de nou del vespre, quan dos encaputxats han anat al prostíbul amb dos cotxes; n'han deixat un al davant del prostíbol i, abans de marxar a tota velocitat, li han dit al vigilant que al vehicle hi havia una bomba.

Si bé els homes han assegurat al vigilant que el cotxe explotaria, no li han dit a quina hora estava programat l'artefacte. El vehicle l'han deixat en marxa. Els dos individus, que anaven armats i encaputxats, s'han donat a la fuga.

A hores d'ara els Tècnics Especialistes en Desactivació d'Artefactes Explosius (Tedax) estan inspeccionant el vehicle.

Fa només deu dies, dos individus a cavall d'una moto van llançar dos petits artefactes explosius contra el macroprostíbul 'Paradise' de la Jonquera (Alt Empordà). La bretolada va tenir lloc cap a un quart de set del matí, una hora en què el local ja estava tancat.