El patronat de cultura de Campdevànol, per segon any, sota el nom de "La Nit dels Somnis", ha tingut el desig de prioritzar la fantasia i la màgia que desperta la Cavalcada de Reis entre els més petits i ha volgut que els nens siguin els protagonistes i tot giri al voltant de la seva mirada.

Personatges de contes, la fantasia, la màgia, els somnis... tot allò que més emociona. Així mateix, aquest any i com a novetat, les carrosses dels Reis han estat actualitzades amb una nova decoració.

El recorregut de la cavalcada de dissabte serà l'habitual. A les cinc de la tarda arribaran a la Residència Geriàtrica. Tot seguit visitaran la Colònia Pernau. A les sis de la tarda sortiran de l'Heliport i s'aturaran a la Plaça Antoni Maria Claret.

A les set de la tarda, els Reis entraran pel pont del mig i tot se?guit faran l'adoració a la plaça de l'església. A tres quarts de vuit del vespre s'ofereix la taula dels Reis al carrer prolongació de la Gala i a un quart de nou del vespre els nens i nenes rebran els Reis a la Sala Diagonal. Per finalitzar, els Reis Mags visitaran l'Hospital de Campdevànol.

Una gran festa a Núria

El 5 de gener els Reis Mags de l'Orient, després de creuar totes les muntanyes del món, arribaran a Vall de Núria. Ales 16.54, el tren cremallera sortirà de Queralbs cap a Núria, amb tots els nens per anar a rebre a Ses Majestats els Reis d'Orient. A les 17.10 , els nens sortiran de l'Alberg cap al Santuari en telecabina.

A dos quarts de sis de la tarda, es farà una xocolatada, per esperar l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient per la zona del Bosc cap al Santuari a un quart de set de la tarda.

Després de visitar el santuari, a dos quarts de vuit del vespre el tren cremallera sortirà cap a Queralbs amb ses Majestats els Reis d'Orient.