El grup d'ICV-EUiA també donarà suport als pressupostos de Lloret de Mar sumant-se al PSC, que ja va anunciar que havia arribat a un acord amb CiU i ERC. Així ho va confirmar el portaveu dels ecosocialistes, Javier Rodríguez Pacios, tot i que no va voler entrar en detalls en quins són els compromisos que ha acceptat el Govern de les seves propostes. Pacios va explicar que en breu anunciaran quines són les propostes que els hi han acceptat.

Cal recordar que el passat dimarts, el PSC va anunciar que havia arribat a un pacte amb el Govern municipal als pressupostos, després que l'executiu acceptés incloure diverses partides socials, el compromís de "més transparència" en la gestió de la piscina i el compromís de fer un estudi i la redacció d'un projecte urbanístic de Just Marlès i la façana marítima. A més, també van acordar renegociar alguns dels contractes de serveis per intentar reduir les despeses.

Ja des del principi de les negociacions, l'alcalde de Lloret, Romà Codina, es va mostrar predisposat a arribar a un acord amb el PSC i ICV-EUiA, ja que va explicar que algunes de les propostes de tots dos grups tenien punts en comú. En els propers dies, doncs, Pacios (ICV) farà públics les diferents propostes que li han acceptat.