Un incendi en el pati interior d'un edifici del carrer Pintor Huguet, molt a prop del passeig de Lloret de Mar, va cremar ahir al matí 3.500 barrets de palla que es trobaven dins de caixes en aquest espai utilitzat com a magatzem, segons van informar els Bombers de la Generalitat. El foc es va iniciar a quarts de sis del matí per causes encara desconegudes i es va aconseguir donar per extingit a tres quarts de vuit.

El foc no va provocar cap ferit ni danys personals, però l'escalfor va trencar els vidres de la primera planta, molt de fum i, a més, les flames també van afectar el subministrament del gas, l'aigua, la llum i la telefonia. De fet, l'afectació a les canonades de l'aigua van inundar part de les instal·lacions del bar Carmen's de la localitat. En concret, una zona de magatzems.

Segons van explicar els Bombers, el celobert feia dos metres i mig per dos metres i mig de superfície, estava ple de brutícia i s'hi guardaven 3.500 barrets de palla que es van cremar amb el foc. Els bombers van explicar, a més, que van conèixer el nombre de barrets, perquè el propietari en va presentar la factura, ja que utilitzava aquell pati com a magatzem.

Per altra banda, tot i que cap persona va patir ferides, en produir-se el foc cap a la primera planta, diversos veïns en comptes de baixar i sortir de l'edifici van pujar cap a la cinquena planta i es van confinar a la terrassa. Segons van indicar els Bombers, set persones adultes i dos nens van ser els que no van poder sortir de l'edifici. Tothom va poder tornar a l'edifici a les nou del matí.