La Policia Local de Blanes va detenir tres individus in fraganti quan intentaven robar coure i ferro d'una estació elèctrica. Els detinguts són un veí de Lloret i dos de Blanes, amb antecedents policials per fets similars i als quals se'ls imputa un delicte de robatori amb força. Un cop van passar a disposició dels Jutjats de Blanes, el jutge va declarar-ne la llibertat provisional a l'espera de judici.

Els fets van tenir lloc divendres quan cap a un quart de cinc de la tarda un ciutadà anònim va posar-se en contacte amb la prefectura policial per alertar que havia vist tres persones fent algun tipus de desmuntatge a l'interior de l'estació elèctrica, que és a tocar del cementiri. També va explicar que havia vist una quarta persona a l'exterior en actitud sospitosa.

Després de comprovar els fets, la Policia Local de Blanes va muntar un dispositiu per actuar i va enxampar in fraganti els tres individus a l'interior de l'estació transformadora i els va detenir. Per la seva banda, els agents també van agafar les dades de la quarta persona que era a l'exterior però no va quedar detinguda, ja que quedava demostrada la relació amb els individus.

L'estació elèctrica on es va produir la detenció compta amb tres torres i, quan la policia hi va entrar va poder comprovar que una ja tenia l'estructura desmuntada, amb el perill que suposa la manipulació d'una torre de 25.000 volts. Per poder entrar a l'estació, els individus van forçar la porta d'entrada.

Durant l'operació, els efectius de la Policia Local de Blanes també van confiscar una furgoneta i diferents eines. També hi havia part del material que se sospita que volien robar per vendre'l, principalment ferro i coure. Ara fa un any, la policia de Blanes va enxampar in fraganti un altre individu a la mateixa estació quan també pretenia robar material. En aquell cas, però, quan els efectius policials van entrar a la instal·lació, van trobar l'individu malferit a terra.