17 de gener de 2013
17.01.2013

Tossa de Mar repartirà prop de 4.500 euros en premis per la rua de Carnaval

Es celebrarà el 23 de febrer a les sis de la tarda i l'any passat va aplegar més de 1.000 participacnts

17.01.2013 | 01:00

L'Ajuntament de Tossa de Mar està organitzant una espectacular rua de carnaval pel dissabte 23 de febrer, que començarà a partir de les sis de la tarda. De moment, les carrosses, comparses, escolars o individuals que s'hi vulguin inscriure gratuïtament ja poden consultar les bases per a participar-hi al web municipal del carnaval.

En total, enguany hi haurà prop de 4.500 euros en premis, i s'espera un nivell molt alt a la rua, ja que les colles de Tossa l'any passat es van endur els principals premis d'arreu on van participar. De fet durant la celebració de l'any passat van participar a la rua de Tossa més de 1.000 persones de set municipis diferents.

El recorregut de la rua de Carnaval d'enguany s'iniciarà a la rambla Joan Maragall i s'enfilarà per avinguda de Ferran Agulló i l'avinguda Catalunya en direcció zona esportiva, al pavelló. La rua s'acabarà davant el parc de bombers de Tossa de Mar.

Després del gran èxit de la primera edició, també es farà el concurs de balls al pavelló municipal tal i com assegura l'ajuntament en un comunicat. Finalment, hi haurà ball fi de festa amb l'entrega de premis d'aquesta rua que cada any aplega més participants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit